MERSİN / ERDEMLİ - Barbaros Ortaokulu

MEHMET BİLGEN - OKUL MÜDÜRÜ

Okul Müdürü Mehmet BİLGEN 1976 Erdemli doğumludur. Öğrenim hayatına Arpaçbahşiş Yenimahalle İlkokulu´nda başlamıştır. Sırasıyla Erdemli Lisesi Ortaokul Bölümü, Erdemli Endüstri Meslek Lisesi Tesviye Bölümü, 1997 yılında Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Öğretmenliğinden mezun olmuş 2013 yılında Toros Üniversitesi´nde İşletme dalında yüksek lisans yapmıştır. Mehmet BİLGEN mesleki hayatına 12/08/1998 tarihinde Muş - Bulanık - Erentepe Fatih İlköğretim Okulu´nda Sınıf Öğretmeni olarak başlamıştır. Daha sonra Şanlıurfa - Hilvan - Ovacık İlköğretim Okulu ve Erdemli Ayaş İlkokulu´nda Sınıf Öğretmenliği yapmıştır. 10/02/2010 tarihinde Erdemli Koramşalı İlköğretim Okulu´na sınavla Okul Müdürü olarak atanmıştır. 02/07/2019 tarihinde okulumuza Okul Müdürü olarak atanan Mehmet BİLGEN evli ve 2 çocuk babasıdır.