MERSİN / ERDEMLİ - Barbaros Ortaokulu

SERDAR TOPAL - MÜDÜR YARDIMCISI

Serdar TOPAL 1981 Afşin/Kahramanmaraş doğumludur. Öğrenim hayatına Fatih İlkokulu´nda başlamıştır. Sırasıyla Afşin Merkez Fatih Ortaokulu, Afşin Endüstri Meslek Lisesi Elektrik-Elekronik Bölümünden mezun olmuş. Ve 2003 yılında GAZİ Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi - Endüstriyel Teknoloji Öğretmenliğinden mezun olmuştur. Serdar TOPAL mesleki hayatına 11/09/2003 tarihinde Kahramanmaraş ili Afşin ilçesinde TEK Işık İlköğretim Okulu´nda İş Eğitimi Öğretmeni olarak başlamıştır. Daha sonra Tarsus Türk Ocağı İlköğretim Okulu ve Erdemli Tömük Yeşildere Ortaokulu´nda Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak görev yapmıştır.                                  26/09/2016 tarihinde Erdemli 50.Yıl Ortaokulu´na sınavla Okul Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Çalıştığı kurumda görev süresi dolması sonrası 30/06/2021 tarihinde okulumuza ataması yapılmış ve okulumuzda Müdür Yardımcısı olarak görevine başlamıştır.